2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık düzenıyoruz.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının sıkı cimriya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili manzara çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Antrparantez bina içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine ket olabilir.

özge bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe katkısızda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere uygun olup olmadığını tayin etmek karınin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması katkısızlanabilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Yapı çışitalarında kullanılan baplar sorunlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride sarılmış kalabilir.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu ürkü anında kapının rahat açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Kanada'da Northwest Crown yangın deneyi Saksılığın diğer anlamları derunin Yangın (meal kıvrımı) sayfasına falnız.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken Yangın Merdiveni Kapısı en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abur cubura düşmesidir.

Hatta, astım ve bronşit üzere solunum yolu emrazıyla ilişkilı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip tamamlanmak, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı uydurmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page